Ditticento

Egy romantikus pornókönyv

Christina Lauren: Gyönyörű játékos

2020. április 23. - Ditticento

gyonyoru.gif

Figyelem. A most következő értékelés bujálkodással teli könyvről fog szólni, aki nem bírja, „kéremkaccsoljaki”.

Szóval van az úgy, hogy az ember valami fülledt olvasmányra vágyik. Aztán rá kell ébrednie, hogy ha szétnéz az erotika címkével ellátott könyvek választékában, többnyire csak rettentő gagyi/kínos/röhejes/idétlen darabokat talál.

Ezt a könyvet sem vettem volna a kezembe, ha hogy, hogy nem, de éppen nem választom az ajándékozottam számára egy erotikus könyvajándékozás kapcsán. Valamikor júliusban, a Normafán beszélgettünk arról pár cimborámmal, hogy milyen nehéz olyan könyvet találni, ami a szexet a maga valójában, mégsem modorosan, finomkodva tárja elénk, ugyanakkor nem is esik át a paci túloldalára, vagyis nem megy át pornóba az egész. (Megjegyzem, utóbbinak szintén van helye a teremtésben, csak sajnos nem társul hozzá irodalmi érték.)

Romantikus pornó. Ezt a kifejezést viszont a főnökömtől csórtam, akivel egyik lerészegedésünk alkalmával szintén szóba került a téma, aztán pedig rájöttem, hogy ez a könyv bizony az. Van itt romantika, de szerencsére nem a túl csöpögős fajtából, fülledt, (bizony, csöpögős) szexjelenetek, utóbbiak részletességét elnézve inkább mondanám jóféle pornónak (tudjátok, ahol sztori is van, a fényképezés is kiváló meg mindenki nagyon szép), mint erotikusnak az egész irományt.

Ez a két csaj tökjól ír! Nyilván a témából adódóan nem kell azt a mércét túl magasra rakni, de ebben a műfajban szerintem abszolút jók, pedig nem néztem ki belőlük sokat, mikor láttam, hogy egyik legfontosabb infónak azt tartják magukról, hogy mindkettejük szerint a Ruby Pumps minden idők legjobb körömlakkszíne.

Tehát olvassátok Christinát és Laurent! Már ha tényleg azt a hatást várjátok a könyvtől, hogy utána viharos sebességgel akarjátok a párotokkal/random emberrel összegyűrni a lepedőt. ;)

 

Kép forrása: rebelzgames.com

_____________________________________________________________________________

Olvasás időpontja: 2017. október 9., 20:50 → 2017. október 31., 22:56

Értékelés: ★★★★★ (5/5)

A könyv adatai:
Eredeti cím: Beautiful Player
Fordító: Angster László
Kiadó: Lilith Könyvek
Puhatáblás, 376 oldal
Kiadás éve: 2016

A bejegyzés trackback címe:

https://ditticento.blog.hu/api/trackback/id/tr7015636290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása