Ditticento

Alámerülés az LMBTQ+ betűlevesbe

Tab Kimpton: Minority Monsters!

2020. április 15. - Ditticento

minority_monsters_digital_pdf.jpg

Hála Zalkai Csenge Virágnak, eme könyv segítségével ismét útmutatást kaptam a szokásostól eltérő nemi identitású emberek, vagyis lények különböző típusait illetően, megspékelve olyan színes és tarka, már-már giccsbe hajló, csillámporos rajzokkal, amelyeket jellemzően az LMBT-szubkultúrában láthatunk.

gg.jpg

Okos kis könyv, lényegretörően, szájbarágósan tartalmazza mindazokat a tudnivalókat, amikre egy nyitott szemléletű ember kíváncsi lehet. Volt pár új infó számomra is, amiket ezzel a rajzos-mesés analógiával sokkal könnyebben be lehetett fogadni, mint egy száraz tanulmánykötet egyik darabját. Áthatja valami megkapó báj az egész könyvet, amitől egyszerűen nem lehet nem szeretni.

Feladnám kötelező olvasmányként mindazok számára, akik szerint a könyvben taglalt identitásokkal rendelkezők csak jódolgukban nem tudják, mit csináljanak…

Ja, és ami a legjobb benne: ezen a linken ingyenesen vagy adományért cserébe letölthető :)

_____________________________________________________________________________

Olvasás időpontja: 2018. augusztus 18., 23:23 → 2018. augusztus 19., 00:27

Értékelés: ★★★★★ (5/5)

A könyv adatai:
Kiadó: Discord Comics
124 oldal
Kiadás éve: 2017

A bejegyzés trackback címe:

https://ditticento.blog.hu/api/trackback/id/tr4615615338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása